eSafety Label (E-Güvenlik Sertifikası) aldık.

Okulumuz uluslararası  platformalarda geçerli eSafety Label (E-Güvenlik Sertifikası) almaya hak kazandı.

23.01.2023 140

23-01-2023

eSafety Label, öğretim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı amaçlayan, okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmetidir.

eSafety Label web sitesi, söz konusu olduğunda öğretmenler, okul müdürleri ve ICT yöneticileri için tek adresli bir mağaza olmayı amaçlamaktadır.

-Okullarının Çevrimiçi Güvenliğini Değerlendirmek

-İyileştirmek Ve Güçlendirmek İçin Harekete Geçmek

-Meslektaşları Arasında En İyi Uygulamaları Paylaşmak

ESafety Label Community sayesinde, okullar kendi çevrimiçi güvenlik altyapılarını, politikalarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirebilirler.

E-Güvenlik Etiketi Topluluğu, 38 ülkeden yaklaşık 4.000 öğretmen ve irtibat noktasından oluşmaktadır. (Eğitim Bakanlıkları, üniversiteler, Daha Güvenli İnternet Merkezleri vb.)

LİNK: